Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,338 $

Kihirdette a válogatott októberi keretét Marco Rossi

Sorsdöntő mérkőzések várnak a nemzeti csapatra.

Budapest, 2023. szeptember 10. A magyar válogatott játékosai és Marco Rossi szövetségi kapitány (k) a Magyarország - Csehország barátságos labdarúgó mérkõzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. szeptember 10-én. Magyarország - Csehország 1-1. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Októberben akár az Európa-bajnoki részvételt is kiharcolhatja Marco Rossi együttese, amennyiben a magyar válogatott számára kedvezően alakulnak a Szerbia elleni hazai és a Litvánia elleni idegenbeli mérkőzések.

Az olasz szakember kedden, Telkiben ismertette az októberi találkozókra készülő keretet, melyben hosszú kihagyás után a Puskás Akadémia játékosa, Nagy Zsolt is helyet kapott – közölte az MLSZtv.

A csoportot vezető Magyarország október 14-én, a Puskás Arénában lép pályára a második Szerbia ellen, majd három nappal később Vilniusba látogatnak, ahol az utolsó helyén álló Litvánia fogadja a válogatottat.

Magyarország úgy várja 10 ponttal a G jelű ötös élén a szerbek elleni csoportrangadót, hogy egy meccsel kevesebbet játszott. A magyar válogatott novemberben, Bulgária és Montenegró ellen zárja a selejtezőket.

Amennyiben Rossi csapata sikerrel veszi az októberi meccseket, úgy egymás után harmadik Európa-bajnokságára is kijut Magyarország, ezúttal azonban egyenes ágon.