Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,21 Ft
Euró
396,06 Ft
Font
468,16 Ft
Bitcoin
65,787 $

Kihallgattak egy gyanúsítottat a zuglói MSZP-székház ügyében

Folyamatban van a nyomozás.

...svg content...Fotó: MTI/Soós Lajos
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Hadházy Ákos független képviselő nemrég kérdést intézett Polt Péter legfőbb ügyészhez a zuglói MSZP-székházat érintő nyomozás kapcsán. Megkeresésére Polt Péter válaszában megosztotta:

„A kérdéssel érintett ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt folytat nyomozást, amelyben eddig egy személyt gyanúsítottként, három személy tanúként hallgattak ki.” Soron kívül Megszületett a döntés: Karácsony Gergely nem mentesül az adófizetés alól

A legfőbb ügyész válaszában azt is megjegyezte, az ügyben kényszerintézkedés alkalmazására nem került sor, hozzátéve, hogy az eljárásnak volt vagy jelenlegi politikus nem résztvevője.

Hadházy kérdése a Thököly úti volt MSZP-székház sorsára irányult, azt ugyanis Tóth Csaba egykori zuglói szocialista politikus vette meg az MSZP egyik alapítványától, a független politikus megfogalmazása szerint „potom pénzért”.

Később aztán ezt az irodaházat átminősítették társasházzá, a volt politikus pedig lakásonként eladta.

Márki-Zay Péter szerint Gyurcsány Ferenc nem akarja leváltani Orbán Viktort

Ezzel együtt azon a véleményen van, hogy Gyurcsány Ferenc már óriás teher a baloldal számára, mégsem távozik a politikából.

Így szerezhető be olcsóbban a méregdrága málna

Idén is van rá lehetőség, hogy a bolti ár töredékéért vásároljunk a friss hazai gyümölcsből.