Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Kigyulladt egy ház Monokon, egy idős férfi életét vesztette

A tűzoltók már nem tudta segíteni az idős férfin.

Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője közölte az MTI-vel, hogy holtan találtak egy idős férfit a tűzoltók egy kigyulladt házban hétfő délelőtt a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Monokon. Mukics Dániel szóvivő tájékoztatása szerint a Bem József utcában álló hetvenkét négyzetméteres családi házhoz három járművel vonultak a tűzoltók.

Oltás közben azonban az épületben egy idős férfi holttestére bukkantak. A munkálatok során egy gázpalackot is kivittek a házból és lehűtötték, ezáltal megelőzve, hogy az felrobbanjon. Az épület födémje is égett, ezért az oltás érdekében a tetőt is meg kellett bontani, hozzátéve, hogy a szerencsi hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Mukics Dániel beszámolója szerint a tűz keletkezési körülményeinek feltárásáért tűzvizsgálati eljárás indul. A tűzoltó alezredes a tragédia kapcsán végezetül kiemelte, idén januárban átlagosan naponta huszonnégy lakóépületben keletkezett tűz, pedig a nagyobb tűzesetek füstérzékelő használatával megelőzhetőek lennének.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.