Dollár
436,99 Ft
Euró
423,41 Ft
Font
475,15 Ft
Bitcoin
19,222 $

Kiderült, mit jelentenek be kedden az X-Faktorban

Fotó: Instagram/X-Faktor
not image

Hujber Dávid

2021. május 3. - 13:17

Egyvalamiről biztosan lehullik a lepel, de valószínűleg más is ki fog derülni a keddi bejelentések során, ami az X-Faktorhoz köthető.

Korábban már megírtuk, hogy nagy bejelentésre készülnek az RTL Klubnál, ahol még idén útjára indítják az X-Faktor jubileumi szériáját, ami a 10. lesz. Rengetegen várják ezt a nézők közül, miközben megkezdődtek a meghallgatások.

Soron kívül Döntött a finn kormány, nem látják szívesen az oroszokat 

Ezen a héten például Sopronban, Békéscsabán és Fehérgyarmaton tart a stáb válogatást, valószínűleg már a zsűrivel, ahol a műsorvezető is jelen lehet. Nagy titok övezi a neveket, de hamarosan erre is fény fog derülni.

Így nézett ki 12 éve Metzker Viki, nehéz rá szavakat találni

Az RTL Klubnál most azt hintették el, hogy holnap bejelentik a műsorvezetőt, aki a nagy produkció házigazdája lesz. Sokan arra számítanak, hogy Istenes Bence kapja meg ezt a szerepet, akinek komoly tapasztalata van a médiában.

„Ha nem Bence lesz, én nem fogom nézni.” – írta az egyik kommentelő. „Istenes Bence remélem.” – szólt egy következő hozzászólás. „Istenes Bence, de engem a mentorok is érdekelnek.” – írta egy másik hozzászóló a poszt alá.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.