Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,960 $

Kiderülhetett, mikor térhet vissza a képernyőre az RTL Klub egyik legnagyobb műsora

Sokan várják már az Álarcos énekes harmadik évadát, mely valószínűleg tartogatni fog pár hatalmas meglepetést.

Fotó: Facebook/Álarcos Énekes
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon nagy siker volt az Álarcos énekes első két évada, de ahogy Kolosi Péter elmondta a SorozatWikinek adott interjújában, a formátum tavasszal nem lesz látható, aminek egészen egyszerű okai vannak.

Az RTL nem akarja, hogy a műsor félévente képernyőre kerüljön, bármennyire is szerették az emberek az első két évadot. A SorozatWiki közben arról ír, hogy a harmadik évad még idén képernyőre kerül az RTL Klubon. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

A lap úgy tudja, hogy az Álarcos énekes harmadik évada ősszel lesz látható a csatornán, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a 2021-es év utolsó hónapjaiban az X-Faktor mellett lesz Álarcos énekes is. Rendkívül erősnek ígérkezik az év vége az RTL-nél, mert mindkét műsor nagy tömegeket mozgat meg.

Rácz Jenőnek ez is megy, 10 percre volt szüksége hozzá

A SorozatWiki megkérdezze erről az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságát, akik sok, változatos műsort ígérnek a nézőknek. A megfelelő időben mindenkit tájékoztatni fognak a részletekről.

A CATL legújabb fejlesztése új szintre emelheti az elektromosautó-ipart

A Debrecenben gyárat építő kínai vállalat olyan platform kifejlesztését jelentette be, amely több szempontból is hasznára válhat az elektromos autózásnak.