Dollár
431,58 Ft
Euró
423,14 Ft
Font
482,17 Ft
Bitcoin
19,351 $

Kevin Spacey ügye még mindig nem ért véget, októberben bíróság elé állítják szexuális zaklatás vádjával

A Bits & Pretzels által közreadott képen Kevin Spacey amerikai színész-rendezõ beszél a digitális technológiát fejlesztõ startup cégek alapítói és befektetõi számára rendezett Bits & Pretzels 2016 konferencián Münchenben 2016. szeptember 25-én, a háromnapos szakmai fórum nyitónapján. (MTI/EPA/Dan Taylor)
not image

Borbély Fanni

2022. március 11. - 20:49

Kevin Spacey ügye még nem ért véget, a legfrissebb jelentések szerint ugyanis októberben bíróság elé kell állnia.

Anthony Rapp színész, aki leginkább Star Trek: Discovery című tévésorozatban való szereplésével robbant be a köztudatba, 2017 októberében tett feljelentést Spacey ellen, azt állítva, hogy Spacey meghívta őt egy partira 1986-ban, saját manhattani lakásába.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

A kereset szerint Rapp “nem kívánt szexuális közeledés áldozata lett”, amikor Spacey megfogta a fenekét, Rapp pedig azt állítja, hogy a fürdőszobába menekült Spacey elől, majd sikerült kijutnia a lakásból. Rapp keresetében határozatlan összegű kártérítést követel a színésztől, azt állítva, hogy az állítólagos szexuális közeledés “pszichés károkat okozott” számára.

A 31 évvel ezelőtti partin történt állítólagos zaklatás kapcsán Rapp kijelentette, hogy Spacey “megpróbált vele összejönni”, s azt állítja, hogy Spacey “úgy kapta fel, mint egy menyasszonyt”, habár állítása szerint először ő maga sem vonakodott a színész közeledésétől, csak később kérdezett rá, hogy “mi folyik itt?”.

Rapp szerint Spacey megpróbálta elcsábítani a partin, erre reagálva pedig Spacey közölte, hogy “elborzadt a történetet hallva”, és megjegyezte, hogy nem is emlékszik erre a találkozásra, de ha mégis megtörtént az állítólagos szexuális közeledés, úgy utólag “a legőszintébb bocsánatkéréssel tartozik” neki.

(Metro)

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.