Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Ketten életüket vesztették egy kamionbalesetben Nagypeterdnél

Két embert már nem lehetett megmenteni, akik életüket vesztették Nagypeterdnél, miután egy köveket szállító kamionnal ütköztek.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Kedden, a 6-os főúton történt a halálos baleset, melynek kapcsán úgy tudni, a személyautó eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan összeütközött a kamionnal. A helyszínre mentőhelikoptert is küldtek, majd az autó vezetőjét és egyik utasát kórházba vitték. A további két sérült egyikét sikeres újraélesztés után súlyos-életveszélyes állapotban légi úton, a másikat szintén súlyos-életveszélyes állapotban földi úton szállították kórházba. 

Két utas életét azonban már nem lehetett megmenteni, olyan súlyosak voltak a sérüléseik. Egyelőre nem ismertették az áldozatok nemét és életkorát. A rendőrségi szóvivő kitért arra, hogy az érintett útszakaszt a helyszínelés és a mentés idejére teljes szélességében lezárták, a forgalmat Szentdénes település felé terelik. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.