Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Kétségbeesett keresés folyik a Franciaországban eltűnt kétéves kisfiú után

Noha korábban úgy vélték, a gyermek önszántából mehetett ki nagyszülei házának kertjéből, a francia rendőrség legfrissebb közlése szerint egyre valószínűtlenebbnek tűnik, hogy a gyermek magától tűnt el.

...svg content...Fotó: Unsplash/James Orr
Európa
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Újabb információkkal szolgált a francia rendőrség az eltűnt kétéves kisfiú ügyében: a Guardian jelentése szerint a francia nyomozók közölték, nagyon valószínűtlen, hogy a kétéves kisfiú magától tűnt el, s elismerték, minimális előrelépést történt a földi kutatás során.

A francia rendőrség közlése szerint most egy „végső keresés” indult, hogy megtalálják a Alpes-de-Haute-Provence-ban szombaton eltűnt kétéves gyermeket. A csütörtöki keresés helyi idő szerint 16 óráig tart, s 50 rendőr vesz részt benne, akik egy mintegy 1,8 kilométeres útszakaszt kutatnak át a kisfiú nagyszüleinek lakóhelye közelében.

A hatóságok közlése szerint két szemtanú utoljára szombat délután látta sétálni a nagyszülei háza közelében lévő utcában a kis Emile-t. A rendőrség eközben arról jelentett, hogy befejezik a fiú „nagyszabású” keresését, s áttérnek az eddig összegyűjtött információk feltárására.

Remy Avon, Digne-les-Bains város ügyésze szerdai nyilatkozatában úgy fogalmazott:

„Az eltűnés okainak igazságügyi vizsgálata folytatódik, különösen az elmúlt négy nap során összegyűjtött információk jelentős tömegének elemzésével.”

Ugyanakkor elismerte, csupán egy maroknyi nyom áll rendelkezésükre a gyermek eltűnése kapcsán, hozzátéve, hogy egy autóban talált vérfoltot beküldtek elemzésre, ám végül kiderült, hogy az egy állattól származott. A rendőrség korábban minden egyes épületbe behatolt a környéken, azon az apró településen, ahol Emile eltűnt. Mintegy 500 önkéntes segített a keresésben, s bár a falut körülölelő mezőkön és erdőkben is keresték, nyomát sem találták.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.