Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,99 Ft
Euró
388,38 Ft
Font
456,51 Ft
Bitcoin
67,623 $

Két hetes, ruha nélküli hajóútra keres jelentkezőket egy utazási iroda

A tervek szerint 2025 februárjában indul útjára Miami kikötőjéből egy olyan újszerű hajóút, amelyen az utasok ruha nélkül utazhatnak.

...svg content...Fotó: Unsplash/Peter Hansen
Epic

Kiss László

Szerkesztő

A Bare Necessities Tour & Travel elsősorban a nudizmus szerelmeseinek kínál olyan különleges nyaralási lehetőséget, amely lehetővé teszi számukra, hogy az utazás során végig meztelenek legyenek.

A 11 napos, „Nagy Meztelen Hajóútnak” nevezett utazás 2025. február 3-án indul, és olyan egzotikus helyeken áll meg, mint a bahamai Great Stirrup Cay, a Puerto Ricó-i San Juan és a St. Lucia-i Castries. A tematikus körutazásairól ismert társaságnak ez lesz az első vállalkozása a meztelen hajókázás terén, korábban ugyanis leginkább csak karneváli témájú túrák világában mozogtak. Soron kívül A nemzetközi mezőnybe is aranyéremmel tért vissza Milák Kristóf

A hajóutat kifejezetten azoknak tervezték, akik értékelik a nudista életmódot, azonban azt külön kihangsúlyozták, hogy ez nem a helytelen viselkedés színtere. A szervezők világossá tették, hogy az átláthatóságra és az utasok iránti tiszteletre tekintettel a hajóút betartja az American Association for Nude Recreation alapelveit.

A cél az, hogy kényelmes környezetet biztosítsanak azok számára, akik inkább a ruházati kötöttségek nélküli nyaralást részesítik előnyben, elhatárolva az eseményt mindenféle szexuális felhangtól.

A fedélzeten kínált szabadság ellenére ugyanis szigorú irányelvek biztosítják az illemet és a tiszteletet a vendégek között. Az egyik legfontosabb szabály, hogy az utasoknak ruhát kell ölteniük magukra, amikor a hajó egy kikötőbe érkezik. A meztelenkedés csak akkor megengedett, ha a hajó a tengeren van, és a legénység jelzi, hogy már elfogadható a vetkőzés. A jegyeket augusztusban kezdik árusítani, a részvétel iránt érdeklődőknek azonban az út különleges mivolta miatt ajánlott lehet időben foglalni.

Verőcei halálos hajóbaleset: hiába kérték a motorcsónak vezetőjét, hogy lassítson

A verőcei hajóbaleset túlélője elárulta, hiába kérték a motorcsónak vezetőjét, lassítson, nem tette meg, ami végül hét ember életébe került.

Rengetegen panaszkodnak a Waze hibájára, de van valami, ami segíthet

A Waze nevű navigációs mobiltelefonos alkalmazás sok autós számára jelent nagy segítséget, főleg akkor, ha ismeretlen helyre tartanak. Mostanában azonban sok probléma van az applikációval.