Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

Kényszerleszállást hajtott végre egy utasszállító repülőgép Budapesten

Kedden hajnalban történt az eset, Washingtonba tartott a gép.

...svg content...Budapest, 2023. augusztus 12. A Liszt Ferenc Repülõtér irányítótornyát 1983-ban adták át, innen történik a földi forgalom és a le- és felszállás irányítása, koordinálása. A torony mögött a központi várócsarnok és a két terminál épülete, valamint a várakozó repülõgépek láthatók. MTVA/Bizományosi: Lehotka László
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Rosszul lett egy utas az Egyptair Kairóból Washingtonba tartó, MS981-es számú járatán, ezért a pilóták megszakították útjukat, majd a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren leszálltak, hogy a mentők megkezdhessék az utas szakszerű ellátását – számolt be róla a Telex.

A lap érdeklődésére a Budapest Airport Kommunikáció közölte, hogy az Airport Medical Service munkatársai a 3:04 órai leszállást követően azonnal kivizsgálták az utast, majd stabil állapotban egy nem megnevezett kórházba szállították. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

„A járat 05:01 órakor folytatta útját. Az eset a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér forgalmában nem okozott fennakadást” – fogalmaztak. Az esetről az első információ a Redditen jelent meg, az utasok közül többen arra panaszkodtak, hogy nem kaptak megfelelő tájékoztatst.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.