Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Kendős szatír zaklatja a járókelőket a Balatonnál

Siófokon érkezett egy bejelentés egy magamutogató férfiról, aki az Ezüstpart környékén járkál, ám mire a járőrök kiértek, az illetőnek nyoma veszett.

...svg content...Fotó: Unsplash A kép illusztráció!
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A közösségi oldalakon jelent meg az a hír, miszerint egy magamutogató férfi járkál késő este Siófok utcáin. Állítólag kendővel takarja el az arcát (vélhetően azért, hogy ne ismerjék fel), miközben a járókelőket zaklatja.

Egy arra járó például azt mondta, hogy augusztus 26-án botlott bele az illetőbe az Ezüstparton a Damjanich utcában, akkor őt angolul szólította meg. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

De olyan beszámoló is megjelent az interneten, hogy valaki a négysávos főút mellett találkozott össze vele, akkor a férfi biciklivel közlekedett.

A történtek kapcsán a sonline.hu Vajda Esztertől, a Somogy vármegyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől érdeklődött, aki némi információval tudott szolgálni.

Elmondása szerint múlt szombaton valóban kaptak egy bejelentést egy magamutogató férfiról az Ezüstpart környékén, ám mire a rendőrök kiértek, az illető eltűnt.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.