Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Kemény szavakkal illette Kroos kapcsán a Bayernt a volt magyar szövetségi kapitány

Toni Kroos szombaton a BL-döntő megnyerése után befejezte klubkarrierjét, a 2024-es Európa-bajnokság után pedig végleg lezárja fantasztikus pályafutását.

...svg content...Fotó: Toni Kroos, a Real Madrid német középpályása bemelegít a labdarúgó Bajnokok Ligája Borussia Dortmund - Real Madrid döntője előtt a londoni Wembley Stadionban 2024. június 1-jén. Toni Kroos pályafutása utolsó klubmérkőzésén lép pályára. MTI/AP/Kirsty Wigglesworth
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A német játékos végül a Real Madrid legendájaként vonul vissza a profi labdarúgástól, ám a magyar válogatott korábbi vezetőedzője, Lothar Matthäus szerint minden másként alakulhatott volna, ha a Bayern München ép ésszel kezelte volna a Kroos körüli helyzetet.

„Az, hogy Toni Kroos elhagyta a Bayern Münchent, egyértelműen a klub történetének legnagyobb hibája”, mondta Matthäus, majd hozzátette: „Ez történik, amikor az ember nem racionálisan dönt, hanem az érzelmek és büszkeség vezérlik. Számomra érthetetlen, miért reagáltak így a Bayern vezetői Kroosra, de az nyilvánvaló, hogy mindez most már fáj azoknak, akik felelősek voltak a távozásáért.” Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Kroos távozásnak hátterében az állt, hogy Uli Hoeness és Karl-Heinz Rummenigge évi 6 millió eurós fizetést ajánlott neki a szerződéshosszabbítással kapcsolatos tárgyalások során, a játékos azonban 10 milliót kért, hogy fizetés terén is a Bayern München keretének elit kategóriájába kerüljön. Hoeness és Rummenigge erre úgy válaszolt, hogy Kroos kérése elbizakodott, és nincs joga ilyet kérni a Bayerntől.

Ezt követően a tárgyalások megszakadtak, a játékos pedig a Real Madridhoz igazolt, ahol enyhén szólva is beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.