Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Kelemen Anna imádja a magyar válogatottat

Kelemen Annai is imádja a magyar válogatott, és soha ezelőtt nem nézett annyi hazai futballmérkőzést, mint Marco Rossi irányítása alatt.

Fotó: Instagram/Kelemen Anna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Azok a fiatalok, akik a Szoboszlai Dominik vezette magyar válogatott alatt nőnek fel, teljesen természetesen fogadják a győzelmeket. Korábban ez nem mindig volt így, és súlyos kritikákat kapott a csapat.

Marco Rossi irányításával egy új generáció alakult meg, akik rendkívül egységesek és eredményesek. Szoboszlai 23 évesen is vezér tud lenni, aki nemrég egy igen komoly luxusautót vásárolt magának. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Van miből ezt megtenni, súlyos összegeket keres a Liverpoolnál, de ennél többet is megérdemelne. Valószínűleg később a fizetését is növelni fogják, és már jövő nyáron sorban állhatnak érte a csapatok a gigantikus ajánlatokkal.

Sokakat lenyűgöz az, amit a magyar válogatott csinál, ahogyan Kelemen Annát is. Anna eddig nem sok magyar meccset követett figyelemmel, de ez Rossi uralkodása alatt igencsak megváltozott.

„Az egész ország új erőre kap tőlük, van újra miben hinni. Óriási közösségépítő ereje van. Én életemben nem néztem annyi magyar focit, mint Rossi mester uralkodása alatt, és igen, a keret sem kutya.” – írta az Instagram oldalán Anna.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.