Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,79 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
467,75 Ft
Bitcoin
64,119 $

Kecelen és Érden is átvágtak egy gázvezetéket

Mindkét helyszínen azonnali beavatkozásra volt szükség, hogy elhárítsák az esetleges veszélyeket az átvágott gázvezetékek miatt.

...svg content...Fotó: Unsplash
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Kecelen munkagéppel vágtak át egy gázvezetéket, a Május 1.téren. Ezt követően a település önkormányzati tűzoltói akcióba lendültek, és feszítővágó segítségével elszorították a vezetéket, minimálisra csökkentve ezzel a gázszivárgást.

Érdekes hasonló eset történt, szintén munkavégzés közben vágtak át egy gázvezetéket. A Folyondár utcában történt a baleset, ami miatt az érdi hivatásos tűzoltókat riasztották, majd megkezdődhetett a munka. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

Az egységek százméteres sugarú körzetben védőzónát jelöltek ki, majd elszorították a megrongálódott csövet, és ezzel ideiglenesen megállították a gázömlést. A helyszínre érkeztek a gázszolgáltató munkatársai is – írja a Katasztrófavédelem.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Helyszíni fotók a szentesi vonattragédiáról

Szentes és Csongrád között történt a súlyos vonatbaleset, ami végül két ember életébe került, a körülményeket vizsgálják.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.