Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Kármán Odettnél ilyen egy trendi téli szett

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kármán Odett mindig lenyűgözi a követőit, és egyúttal remek öltözködési tippeket is ad ezekkel a szettekkel.

Kármán Odett azon fiatal hírességek egyike, akit valóban érdemes követni, akár az idősebb korosztálynak is, hiszen tele van motivációval, ami mindig jó hatással van az emberekre. A fiatal lány sokat tesz azért, hogy sikeres legyen, és igazán hisz abban, amit csinál, miközben rendkívül stílusosan öltözködik.

Soron kívül Az Újpest szerint kitalált a napokban megjelent Véber György interjú

Ha emellett még kitartó és tehetséges is valaki, akkor gyakorlatilag csak várnia kell a nagy sikerre. Számos példát láthattunk már erre az évek alatt, szerte a világon, de nyilván a szerencse is számít, hogy a lehető legjobb időben legyünk a lehető legjobb helyen.

Odett nem panaszkodhat, a közel 100 ezres Instagram tábora remek bázist jelent számára ahhoz, hogy hírt adjon egy márkáról, egy új tervezésről, vagy általánosságban az életéről, a karrierjéről, mely szintén színes.

A textilrajzolóként és modelltervezőként is dolgozó Odett a szeretetben, a békében és az egészségben hisz. Ez a három alappillér alapvetően határozza meg az egyéniségét, és abszolúte hiteles.

A szerdai napok már a hétvége első igazi jeleit hozzák el nekünk, így nagyobb kedvvel is vágunk neki a napnak. Mindezt, ha stílusosan tesszük, mint Odett, akkor valószínűleg több pozitív energia ér bennünket, már csak a dicséretek miatt is.