Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Karbantartás miatt egy ideig nem jár a Soroksári rév

A karbantartás ideje alatt Csepel és Dél-Pest között a Gubacsi hídon járó buszokkal lehet utazni.

Fotó: Facebook/Soroksár MOST
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Karbantartás miatt szerdáig egyáltalán nem, csütörtökön és pénteken pedig 9-16 óra között nem jár a d14-es komp, vagyis a Soroksári rév – írta meg az Origo. Hozzáteszik: a karbantartás ideje alatt Csepel és Dél-Pest között a Gubacsi hídon járó buszokkal (35, 36, 148, 151) lehet utazni, a biciklisek és az autósok pedig a Gubacsi híd vagy az M0-s híd felé tudnak kerülni.

De korábban azt is megírtuk, hogy a BAHART hónap eleji tájékoztatása szerint január 8-tól változott a komp menetrend, mégpedig az alábbiak szerint: Szántódrévből 7.00 és 17.00 óra között, Tihanyrévből 7.15 és 17.15 perc között hétköznap 60 percenként, hétvégén 30 percenként indulnak kompjárataik. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A BAHART egyúttal azt is megjegyezte, hogy a kompok egész évben üzemelnek, csak szélsőséges időjárás és kedvezőtlen jégviszonyok esetén nem indulnak. A kompjáratokat – a forgalom függvényében – a menetrend felfüggesztésével sűrítik, a menetrend változtatás jogát pedig a Társaság fenntartja.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.