Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,633 $

Kapás Boglárka szeretné szépen lezárni a karrierjét

A világ- és Európa-bajnok úszónő a nehézségekről is beszélt.

...svg content...Kaposvár, 2023. április 20. A gyõztes Kapás Boglárka a 200 méteres nõi pillangóúszás döntõjében a 125. úszó országos bajnokságon Kaposváron 2023. április 20-án. MTI/Derencsényi István
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Kapás Boglárka a Kossuth Rádióban adott interjújában számolt be az elmúlt időszak problémáiról, melyek során edzője, Virth Balázs segítette őt a jó döntések felé – számolt be róla az MTI.

„Az is egy lehetőség lenne, hogy holnap befejezem, de az egyszerűen nem hozzám való. Szeretném szépen lezárni a dolgokat, persze jó lenne egy olimpián, de nyilván ez sem kötelező. Nem akarok egy világbajnoki tizenharmadik hellyel visszavonulni, az utolsó versenyemen szeretnék száztíz százalékot kiadni magamból” – mondta. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

A mentális hullámvölgyek ellenére a 30 éves úszónő optimista, és a kevésbé jól sikerült fukuokai világbajnokság után úgy döntött, hogy másképp készül majd a versenyekre.

„Korábban mindig magasabb célokat tűztem ki magam elé, mint ami reális, és ezeket többször sikerült is elérnem, így lettem olyan úszó, amilyen. Most megváltoztatom a hozzáállásomat, szeretnék olyan célt találni, ami motivál, de nem lehetetlen. Ilyen lehet például egy olimpiai döntő, ami gyönyörű dolog lenne, és nem is elérhetetlen.”

A téli időszak döntő lehet a folytatás szempontjából, ha „jól érzi magát a vízben”, de még nincs meg az olimpiai szintideje, akkor folytatni fogja, és ha sikerül kvalifikálnia az ötkarikás játékokra, akkor még biztosan ott lesz Párizsban.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.