Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Szexuálisan bántalmazták Kanye West feleségét, majd arcon verte a támadót

Nagyon kellemetlen szituációba keveredett Kanye West felesége, akit egy férfi szexuálisan is bántalmazott.

...svg content...Fotó: Kanye West Grammy-díjas amerikai rapzenész érkezik a New York-i Trump-torony előcsarnokába 2016. december 13-án. (MTI/EPA pool/John Taggart)
Észak-Amerika

Szabó Kata

Szerkesztő

Hamar híre ment a botrányos jelenetnek, amiből rendőrsági ügy lett. Kiderült ugyanis, hogy Kanye West feleségét, Bianca Censorit támadás és szexuális bántalmazás érte. A támadó nemcsak nekiüközött a nőnek, hanem fogdosni kezdte a ruhája alatt, majd megragadta a derekát, megpörgette és csókokat fújt neki.

Kanye West csapata szerint a férfi szexuálisan bántalmazta a nőt, de Westnek is újabb jogi gondjai lehetnek, mert testi sértést követhetett el azzal, hogy megütötte a férfit. Kedden, késő este történt az incidens, ami kapcsán jelenleg is zajlik a nyomozás, amit komolyan vesz a rendőrség. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

A TMZ úgy tudja, hogy az állítólagos verekedés után Bianca lelépett, és az állítólagos áldozat nem szorult orvosi kezelésre. A rendőrség többek között a világsztárt is ki fogja hallgatni az ügyben, akárcsak a szemtanúkat, akik láthatták az eseményeket.

Nem ez az első alkalom, hogy Kanye West ellen testi sértés miatt indítottak nyomozást. 2023-ban egy felvételen az látszik, ahogyan megragad egy fotós telefonját, és azt elhajítja. Végül nem emeltek vádat ellene, így nem is kellett bíróság elé állnia a történtek miatt.

Egy másik férfi pedig idén perelte be testi sértés és bántalmazás okán, azt állítva, hogy a rapper megütötte őt Los Angeles belvárosában, még 2022-ben, miután azt mondta neki, példát fog statuálni vele.