Clouds
21 Budapest
Dollár
368,35 Ft
Euró
394,34 Ft
Font
441,48 Ft
Bitcoin
23,093 $

Kamerun szerint Samuel Eto’o vb-jóslata nem befolyásolja a csapatot

Fotó: Wikimedia Commons
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Rigobert Song kameruni edző kijelentette, korábbi sztárjátékosuk, Samuel Eto’o vb-jóslata, miszerint a döntő az afrikai országok között fog zajlani, nem helyezett nyomást a csapatra.

Song csapata hétfőn Szerbia ellen lép pályára a G csoportban, most pedig arról szólt, hogy nem érzi a nyomást Samuel Eto’o kijelentése kapcsán, aki korábban azt a merész jóslatot tette, hogy az afrikai országok között fog lezajlani a vb-döntő.

Soron kívül USGS: eddig legalább 100 utórengés volt Törökországban

Az ESPN jelentése szerint a kameruni válogatott szövetségi kapitánya rámutatott, Szaúd-Arábia 2002-es legyőzése óta nem nyertek csoportmeccset, amikor Eto’o történelmet írt azzal, hogy győztes gólt szerzett az országnak.

Eto’o jelenleg a kameruni labdarúgó-szövetség elnökeként tevékenykedik, Song pedig rámutatott, a korábbi játékos mindig is szenvedélyesen szerette a futballt, hiszen ő maga is focista volt, éppen ezért tudja, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdeniük a játékosoknak, és nem akar plusz nyomást helyzeni senkire.

Rámutatott, nem Eto’o jóslata miatt nem rúgtak gólt Svájc ellen, s kiemelte, azt reméli, hogy játékosai “felnőnek a feladathoz” és legyőzik Szerbiát. Szerinte Eto’o egy “úriember, aki nagyon támogató” és “könnyű vele beszélgetni”, hozzátéve, hogy nagyon gyakran beszélnek egymással. Végezetül kijelentette, csapat készen áll és már csak a sípszót várja, hogy “elhallgattathassák kritikusaikat”.