Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Justin Bieber édesapa lesz, eddig tudták titokban tartani a terhességet (fotók)

Meglehetősen sokáig tudták titokban tartani a gyerekvállalást, miután a világsztár kedvese már több mint 6 hónapos terhes.

...svg content...Fotó: Justin Bieber kanadai popénekes olsói koncertjének nyitódala közben 2015. október 29-én. Bieber váratlanul az első szám után levonult a színpadról és befejezte a koncertet. (MTI/EPA/Heiko Junge)
Kult

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyik pillanatról a másikra terjedtek el azon pletykák a sajtóban, miszerint Justin Bieber kedvese, Hailey Bieber várandós. Valamivel több mint 6 hónapos terhes, ami egyúttal azt is jelenti, hogy hamarosan már a harmadik trimeszterbe lép, és a nyár végére megszülethet a várva várt baba.

Immáron ez nemcsak pletyka, Justin Bieber posztolt pár fotót a nagy pillanatról, ahogyan együtt várják a gyermeküket. Többek között Lewis Hamilton, Romeo Beckham, Jennifer Lopez és Kim Kardashian is az elsők között gratulált a gyermekvállaláshoz, amiről valószínűleg csak kevesen tudhattak az elmúlt hónapokban. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Legutóbb pár héttel ezelőtt láthattuk a párost Hawaii-on, ahol boldognak tűntek. Még akkor sem gondolták az emberek, hogy a fiatal modell, aki pályafutása csúcsát éli a divatszakmában, várandós lenne. Már csak a karrierje miatt is inkább arra számítottak, hogy évekkel később vállal gyermeket az énekessel, aki egy ideje betegséggel küzd.

2018 óta házasok a fiatalok, Hailey nagyon fiatalon kötelezte el magát Bieber mellett, és egy ideje téma volt közöttük, hogy közös családot szeretnének. Eddig is népszerű páros voltak, de most, hogy jön a baba, minden eddiginél többen követik és kedvelik őket, hatalmas az érdeklődés irántuk, a sajtó és a rajongók mindent tudni akarnak az érkező babáról, annak neméről és nevéről, a tervekről.