Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,225 $

Justin Bieber felesége növelte a tétet, és nem is kicsivel

Fotó: Instagram/Hailey Rhode Baldwin Bieber
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Justin Bieber szerelme nemcsak remek formának örvend, hanem egyúttal az egyik legvonzóbb híresség is.

Justin Bieber a világ egyik legismertebb sztárjaként mindig nyomás alatt van, és ez olyasvalami, amit mi, civilként nem tudunk átérezni. Hiába a rengeteg pénz, a drága ékszerek, luxusautók, magángépek, ez távolról sem ilyen egyszerű.

Soron kívül Hatalmas őslények csontjait fedezték fel Floridában

A nyomás szinte állandó a sztárokon, akiknek nagyítón keresztül figyelik az életüket, és közben esélyt sem adnak nekik egy normálisabb életre. Nagyon sok dologról kell lemondaniuk, és ez már nem fog változni.

Biebernek is voltak rossz döntései, ám azt is meg lehet érteni, amikor idegesebben reagál valamire. Soha nem kényelmes, amikor valaki az arcodba nyomja a kamerát, ráadásul egy olyan napodon, ami nem a legjobb.

Az énekes szuper-vonzó felesége is nagyon népszerű, előszeretettel foglalkoznak vele a bulvárlapok. Hailey kényelmesen érzi magát ebben a közegben, a divat világában, és szenzációs formában van.

Legutóbb például az eleganciát ötvözte a szexi megjelenéssel, ami a hét kedvence lett. Mintha hétről hétre csak egyre jobb formát öltene a modell, akit lassan 50 millióan követnek az Instagramon.