Jeremy Renner a fájdalmai ellenére már keményen edz (videó)

Fotó: Jeremy Renner amerikai színész, producer a Rennervations című dokumentumfilm-sorozat bemutatóján Los Angelesben 2023. április 11-én. Rennernek ez az első nyilvános szereplése, mióta január elején súlyos balesetet szenvedett hótakarítás közben. MTI/AP/Invision/Chris Pizzello
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hihetetlenül gyorsan halad a felépülésével a világhírű amerikai színész, aki nemrég még úgy érezhette, nincs sok hátra neki.

Jeremy Renner idén januárban töltötte be az 52. életévét, ami inkább egy második születésnap volt számára az évben. Az 52 éves amerikai világsztár súlyos balesetet szenvedett, és már az utolsó szavait is bepötyögte a telefonjába.

Soron kívül Reagált a PSG elnöke Messi vádjaira

Csodával határos módon túlélte a gázolást, és szép lassan visszatérhet a régi életéhez. Szintén csoda, hogy nem került tolószékbe élete végéig, de ehhez az ő kitartása is kellett, mert ha nem ilyen kitartó, talán ma már nem lenne életben.

Jeremy egy pillanatig sem adta fel, és láthatjuk, hogy milyen erővel halad előre. Elképesztően motivált, és hétről hétre erősebb, amit videókkal bizonyít, megmutatván azt is, mikre képes egy ember.

Ugyan még mindig vannak fájdalmai, folytatja az edzéseket. Tucatnyi csontja tört el a hókotró alatt, ami kis híján elvette az életét, ám szerencsére a lehető legrosszabb forgatókönyv nem következett be.

Mindenki láthatja, hogy mekkora intenzitással halad előre, érdekes lesz látni, hol áll majd 1 év múlva. A rajongók pedig boldogok, hogy életben van a kedvencük, és később visszatérhet a filmezéshez.