Jennifer Lopez és Ben Affleck legújabb szerelmes videója az új kedvenc

Fotó: Ben Affleck amerikai színész (b) és Jennifer Lopez Puerto Ricó-i színésznő és énekes (k) távozik a velencei Lidóról a 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2021. szeptember 10-én. MTI/EPA/ANSA/Claudio Onorati
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem várt videót kaptak a rajongók a két világsztártól, akik láthatóan rajongásig imádják egymást, és nagyban készülnek az ünnepekre.

Jennifer Lopez és Ben Affleck példája tökéletesen bizonyítja azt, hogy azok, akik összetartoznak, előbb-utóbb együtt lesznek. A sors néhol kegyetlen, máskor pedig csak ki kell várnunk azt az időszakot, amikor eljön a mi időnk.

Soron kívül Világszenzáció: Karikó Katalin és Drew Weissman kapja az orvosi-élettani Nobel-díjat

Vannak párok, akik túl hamar találkoznak, de évekkel később ismét egymásra találnak. JLO és a világhírű színész esetében is ez történhetett, akik már a 2000-es évek elején álompárok voltak, mégis szakítottak.

Nagyon sok év telt el úgy, hogy külön voltak, családot alapítottak, majd úgy hozta a sors, hogy ismét egymásra találtak. Lassan egy éve tart ez a különleges szerelem második epizódja, és már össze is házasodtak.

Húsz évvel ezelőtt is készültek erre, de most mindent bepótolnak, bár az nem valószínű, hogy lesz közös gyermekük. Ettől függetlenül teljes az életük, boldogok, és készülnek a karácsonyi időszakra, ami a legszebb.

Az alább látható videó arról árulkodik, hogy megvan az egyensúly közöttük, a rajongók pedig csak örülni tudnak ennek. Valószínűleg a karácsonyi időszakban sem maradunk hasonló tartalmak nélkül, érdemes figyelni őket.

Még több bulvár: VV Ákos: „Bárki, aki farmernadrágot felvesz, az egy proli csöves”