Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

JLO és Ben Affleck a válásra készülnek? Már a közös villájukat is árulják

A hírek szerint már az énekesnő sem szeretne ott élni, aktívan új házat keres.

...svg content...Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Jennifer Lopez már három váláson van túl, a szerelemben azonban mindig is hitt, talán ennek is köszönhető, hogy annyi év után újra egymásra találtak Ben Affleckkel. A rajongók is igazán meghatódtak, amikor jött a hír, hogy összeházasodnak, 2022-ben pedig sor is került a nagy napra, ami a pár számára életük egyik legszebb napja lehetett.

Ám sajnos az utóbbi hetekben több pletyka is kering arról, hogy a sztárpár között valami nincs rendben: több fotó és felvétel jelent meg, amelyek arra engednek következtetni, hogy sokat vitáznak. Emellett az a hír járja, hogy a színész egy olyan házban lakik jelenleg, melybe a jelek szerint egyedül, felesége nélkül költözött be. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

De az interneten terjedő fényképeken jól látható, hogy még mindketten viselik a jegygyűrűjüket, vagyis megeshet, hogy csak egy kis összezördülésről van szó. A TMZ beszámolója viszont egészen másra enged következtetni: úgy tudni, hogy a páros árulni kezdte a 60 millió dollárért vásárolt Beverly Hills-i villájukat, amit valamivel több mint egy éve vettek meg.

Ezen információt több, az ügyet ismerő forrás megerősítette a lapnak, hozzátéve: Affleck és JLO Ben Santiago Arana ingatlanügynököt bízta meg a The Agency nevű ingatlanirodától, hogy eladja a luxusingatlant. Mindez amiatt is meglepő, hogy a sztárpár közel két éven át kereste álomotthonát, s több mint 80 ingatlant néztek meg, mire megtalálták a tökéleteset.

Mindemellett úgy hírlik, hogy már Jennifer Lopez sem szeretne ott élni, aktívan új házat keres. A TMZ szerint ez újfent arra utalhat, hogy az álompár a válást fontolgathatja. A cikkben hozzáteszik: a villát körülbelül két hete árulják az ingatlanpiacon, s a tulajdonosok 65 millió dollárt kérnének érte, de vevő egyelőre nincs.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.