Dollár
395,74 Ft
Euró
416,96 Ft
Font
483,85 Ft
Bitcoin
16,888 $

Jennifer Lopez 20 éve és most: hihetetlen, de semmit nem változott

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

A pop történetének egyik legnagyobb királynője húsz év elteltével is páratlan szépség, akire semmilyen módon nem hat az idő.

Jennifer Lopez egy nagyon boldog, kiegyensúlyozott és végtelenül sikeres nő. Maga az erő, akinek nincs szüksége mások segítségére, saját maga teremtette meg azt a hátteret, aminek köszönhetően áloméletet élhet.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Janet Jackson egykori táncosa nagyobb karriert csinált, mint amiről bárki is álmodni mert volna. Nagyon kevesen mondhatják el azt magukról, hogy annyi mindent le tudtak tenni az asztalra, mint JLO.

Olyan nevek szerepelnek mellette ebben a kategóriában, mint Britney Spears, Christina Aguilera, Rihanna, Beyoncé, Madonna, vagy Mariah Carey. Egy olyan elit társaság, aminek az élén valószínűleg Lopez áll.

Kim Kardashian bemutatta új, tűzpiros fehérneműkollekcióját

Húsz évvel ezelőtt jelent meg a második albuma és a „Love Don’t Cost a Thing” című dala, ami hatalmas siker volt. Érdemes megnézni a klipet, és az alább látható friss képeket, amiken JLO 20 évvel későbbi énjét csodálhatjuk meg.

Ennek kapcsán készültek el ezek a képek, amikor még csak harmincas évei elején járt, de legyünk őszinték, semmit nem változott… Nála az idő múlása és az öregedés mást jelent, mert a többség két évtized alatt láthatóan öregszik, ellenben vele.