Jamie Foxx még mindig kórházban van, már lassan egy hónapja

Fotó: Corinne Foxx amerikai színésznő és apja, Jamie Foxx amerikai színész a 47 Meters Down: Uncaged című film bemutatóján Los Angelesben 2019. augusztus 13-án. A filmet augusztus 16-tól vetítik az amerikai mozik. MTI/EPA/Etienne Laurent
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Továbbra sem tudni részleteket Jamie Foxx állapotáról, mindenesetre beszédes lehet, hogy már több mint 3 hete kórházban van.

Mint arról korábban beszámoltunk, a hollywoodi világsztár kórházba került. Orvosi vészhelyzet miatt került be, és még mindig nem tudni, pontosan miért van szükség ilyen szintű orvosi ellátásra.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Noha a pontos orvosi állapotát továbbra is nagy titokban őrzik, a TMZ beszélt a Foxx-hoz közel álló forrásokkal, akik azt mondták, imádkozzunk Jamie-ért. Április 12-én Foxx, lánya, Corinne jelentette be, hogy édesapja orvosi komplikációk miatt kórházba került.

A rendkívül népszerű filmsztár folyamatosan termeli a filmeket, legutóbb is egy produkción dolgozott, amikor megtörtént a baj. A Back in Action miatt utazott Atlantába, majd a betegsége miatt egy kaszkadőrdublőr és egy testdublőr helyettesítette.

Foxx még mindig csak 55 éves, jó formában van, de ez nem zárja ki azt, hogy lehet valamilyen betegsége. A rajongók tudni akarják, mi történik valójában a kedvencükkel, aki december közepén ünnepelte a születésnapját.