Jákob Zoltán tisztázott egy fontos kérdést

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jákob Zoltán időközben tisztázott egy fontos kérdést, miután sokan hiányolják a saját videós tartalmait.

Jákob Zoltán alapesetben sokat posztol a közösségi médiában, aminek egy oka van, mégpedig az, hogy szereti. Imádja a videós tartalmakat, és ezzel együtt motivációt is ad azoknak, akik tenni szeretnének azért, hogy előrébb jussanak az életben.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Ez nem a magamutogatásról szól, hanem arról, hogy nincs lehetetlen, hiszen Zoltán sem milliárdos család gyerekeként látta meg a napvilágot. Távolról sem, egyszerűen csak hitt abban, amit csinál.

Látható módon mindez működött nála, viszont nem áll le a munkával. Szeret dolgozni, már rég hátradőlve élhetné az életét, de ő más karakter, számára sokkal fontosabb, hogy tegyen a dolgokért.

Egy ideje mindenki tudhatja, hogy írja az első könyvét, ami várhatóan nagy siker lesz. Emiatt egy ideje nem láthattunk tőle sok videót, ugyanakkor nem kell aggódni, és Zoltán gyorsan tisztázta a kérdést.

Videóban beszélt arról, hogy ennek egyetlen oka van, mégpedig az, hogy írja a könyvét. Törökországban is ezt tette, sok ihletet kaphat közben, és ez megint egy olyan projekt, amit élvezettel csinál.