Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,17 Ft
Font
468,63 Ft
Bitcoin
65,567 $

Jákob Zoltán volt felesége arról, miért váltak el: kiderült, hogy nagyon mások vagyunk

Elmondása szerint mindketten megváltoztak, és emiatt egyre távolabb került az értékrendük, gondolkodásuk.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ungár Katalin eddig meglehetősen ritkán szerepelt és soha nem is hangoztatta, hogy ő Jákob Zoltán volt felesége, ám nemrégiben kivételt tett: otthonába is beengedte a Tények Plusz stábját, valamint a milliárdossal való házasságáról is elárult néhány dolgot. Például azt, hogy mi vezetett a kapcsolatuk végéhez, s hogy vannak most.

Mint ismert, házasságukból két gyermek született, s bár már 12 évvel ezelőtt elváltak, azóta is együtt dolgoznak, Ungár pontosabban Jákob márkáival foglalkozik. Mint kiderült, a körömbirodalom kapcsolatuk alatt kezdett el épülni, s akkor még nem is tudták, hogy vállalkozásuk ennyire virágzik majd. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

„A kezdetekben inkább támogattam, mert ugye jöttek a gyerekek és én inkább a gyerekekkel voltam otthon. Aztán utána amikor másfél éves volt a kisebbik gyerek, akkor kezdtem el önállóan dolgozni. Teljesen szabad kezet adott nekem, így szerintem az elején bizonyítottam, hogy jól csinálom, amit csinálok” – mondta.

„Onnantól kezdve teljesen egyedül vittem az egyik márkát. Szerintem elég nagyra sikerült varázsolnom” – tette hozzá az üzletember volt felesége. Később a válásra kitérve annyit mondott: „Mindketten változtunk, és a változással egyre távolabb került az értékrendünk, a gondolkodásunk egymástól. Kiderült, hogy nagyon mások vagyunk”.

Majd amikor arról kérdezték, mit szólt ahhoz, hogy volt párja szerepelni fog A Nagy Ő-ben, arra úgy felelt: „Persze, hogy szurkoltam neki, hogy találjon valakit, mert szerintem mindenki akkor tud az élet minden területén jól teljesíteni, hogyha így minden terület rendben van. Úgyhogy természetesen drukkoltam. (…) 20 éve ismerjük egymást, úgyhogy kevés ember van, aki jobban ismeri, mint én”.