Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

A Jackass Forever kiütéses győzelemmel söpörte le a Pókember: Nincs hazaút című filmet a jegybevételi listáról

A Jackass Forever elsöprő bevételt generált a mozik pénztáraiban, és sikeresen letaszította a trónról a Pókember: Nincs hazaút című filmet.

Fotó: YouTube képernyőfelvétel
Style

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Jackass Forever már a nyitóhétvégén brutális bevételt, összesen 23 millió dollárt generált – a bagázs újabb őrületes filmjében ismét Johnny Knoxville, Steve-O, Wee Man, Chris Pontius, Dave England, Danger Ehren és Preston Lacy vesz részt a leghajmeresztőbb szívatásokban, és ismételten olyan felháborító (és egyben vicces) mutatványokra vállalkoznak, melyeket inkább senki ne próbáljon ki otthon.

A Jackass Forever az extravagáns kaszkadőrshow utolsó felvonása, teletűzdelve megannyi filmes utalással, ami egy kicsit visszarepít minket a régi időkbe, eközben pedig a szereplőktől elvárt idióta módon tovább emelik a tétet a korábban soha nem látott, és egyben végtelenül veszélyes ötletek megvalósításával. Soron kívül Kizuhant az ötödik emeletről egy kisgyermek Csepelen

A Pókember: Nincs hazaút eközben a harmadik helyre esett vissza a bevételi listán, ugyanis beelőzte a szintén újonc produkció, a Moonfall: a sci-fi katasztrófafilm, amelyben Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña és Donald Sutherland próbálják megmenteni a Földet, miután a világ nagyhatalmai eltussolják a NASA 2011-es küldetésének eredményét, miszerint a Hold letért a normál keringési pályájáról.

Ennél többet pedig inkább nem is fűznénk hozzá a filmhez, ha van hozzá erőd, és kedveled Roland Emmerich munkásságát, megér egy próbát.

Folytatódik az árcsökkentés a Lidl-nél, újabb 60 termék árát vitték lejjebb tartósan

Az áruházlánc már több mint 600 termék árát csökkentette az árcsökkentési programja keretében, amihez április elejétől újabb 60 árucikk csatlakozott.