Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Ittas sofőrt kapcsoltak le Hollandiában – a jogsija szerint Boris Johnsont

Fotó: Unsplash/Sidral Mundet A kép illusztráció.
Epic
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Nagyot néztek a holland egyenruhások, amikor letartóztattak egy ittas ukrán sofőrt, aki egy olyan hamis jogosítványt adott át a rendőröknek, melyen Boris Johnson neve, képe, és adatai szerepeltek.

Meghökkentő esetről számolt be a Guardian: a holland rendőrök letartóztattak egy sofőrt ittas vezetés miatt, ám amikor elkérték okmányait, meglepődve tapasztalták, hogy a jogosítványon Boris Johnson volt brit miniszterelnök neve és képe szerepelt.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Az ukrán sofőr hamis jogosítványát, mely a volt brit miniszterelnök nevével, valós születési adataival, és képével volt ellátva, állítólag 2019-ben állították ki, és egészen 3000 év végéig érvényes:

A holland rendőrség szóvivője, Thijs Damstra megosztotta, az egyenruhások nem sokkal vasárnap éjfél után lettek figyelmesek egy autósra az északi Groningen városában, miután az az Emma híd közelében egy oszlopnak ütközött.

Az autóban azonban senkit sem találtak, a sofőr ugyanis felsétált a hídra. Ekkor az egyenruhások elkérték okmányait, és megfújatták vele a szondát is: a 35 éves férfit letartóztatták, és a rendőrség átkutatta az autót, melyben megtalálták a Boris Johnson volt brit miniszterelnök nevére kiállított hamis jogosítványt.