Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Ittasan, jogosítvány nélkül, forgalomból kivont autóval balesetezett

Fotó: police.hu
not image

Takács Petra

2021. május 17. - 00:48

Egy jászapáti férfi szinte az összes szabályt megszegve vezetett, azonban balszerencséjére balesetet okozott, melyben súlyosan megsérült.

Jászapáti belterületén egy személygépkocsi vezetőjét akarta ellenőrizni a rendőr 2021. május 14-én 11 óra körül, azonban a rendőri jelzés ellenére a gépkocsi vezetője nem állt meg.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

A továbbhajtás során egy balra ívelő útkanyarulatban a sofőr elvesztette uralmát a gépkocsi irányítása felett, és fékezés közben az autó jobbra sodródott, majd egy beton vízelvezető árokba csapódott.

A gépkocsivezető és utasa a baleset következtében súlyos sérülést szenvedett. Az ellenőrzés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök megállapították továbbá, hogy a gépkocsivezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint az autót korábban kivonták a forgalomból.

A police.hu azt írja, a Jászberényi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban bűntett, közúti baleset okozása vétség, valamint több szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást.