Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,70 Ft
Euró
395,98 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
61,266 $

Megjelentek az iPhone 14 Pro legújabb vázlatrajzai

Néhány nappal azt követően, hogy rajongók renderképeket készítettek az idén szeptemberben bemutatásra kerülő zászlóshajóról, hivatalosnak tűnő tervrajzok is felbukkantak a világhálón.

...svg content...Illusztráció/Apple
Mobil
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Weibo közösségi portálon közzétett, CAD-alapú rendereken egy tabletta alakú kivágás látható az iPhone 14 Prón a hagyományos notch helyett, amiben a Face ID szenzor található, míg mellette egy punch hole nyílást fedezhetünk fel, melynek mélyén a szelfikamera figyel.

A képen nemcsak a dizájnelemek, hanem a készülék összes méretei is kivehetőek, vastagságát például 7,85 milliméterben határozták meg, ami valamivel több, mint az iPhone 13 Pro csúcskészüléké. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

A jelek szerint az új kivágások nem adnak majd hozzá annyi képernyőfelületet a notch-hoz képest, mint amivel korábban számoltak, bár azt is meg kell említeni, hogy most még korai bármit is megjósolni.

Fotó: Weibo

A küllem többi részlete változatlannak tűnik az iPhone 13 Próhoz képest, kizárólag a notch eltűnése szembeötlő, minden más eltéréssel valószínűsíthetően az okostelefon szívében kalkulálhatunk.