Videón láthatjuk a hivatalos iPhone 13 Pro Maxhoz készült MagSafe szilikontokokat

Illusztráció
not image

Kulcsár Péter

2021. szeptember 10. - 02:40

Mi sem bizonyítja jobban az új Apple okostelefonok érkezését, mint annak a ténye, hogy egyre több kiszivárgott felvételen csodálhatjuk meg a készülékek feltételezhető dizájnját.

A MacRumors hírportál figyelt fel a Twitterre feltöltött egyik videóra, amelyen az iPhone 13 Pro Max szilikonból készült MagSafe tokjai láthatóak. A dobozok áttetsző csomagolást kaptak, így tökéletesen látszik rajtuk a megjelölés, valamint a hivatalos leírás is.

Habár az eredeti felvételt leszedték a világhálóról, több más felhasználói fiók lementette a tartalmát, így szerencsére sikerült megörökíteni a látottakat, amelyek alapján szinte borítékolható az új iPhone-ok szeptember végén esedékes debütálása.

Korábban már feltűnt néhány tok az online térben, amelyek főként kínai gyártóktól származtak, ám a jelenlegi az első hivatalos Apple-termék, ami egyértelműen arra utal, hogy valami készülőfélben van a techóriás háza táján.

Az iPhone 13 modellszérián kívül az online eseményen rajtolhat el a Watch Series 7 okosórák értékesítése is, bár szakértők és szivárogtatók egyöntetű véleménye szerint limitált példányszámban kerülhetnek piacra a kütyük, mivel az Apple-t a többi gyártóhoz hasonlóan érzékenyen érintette a globális chiphiány.