Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Ingyen jutott hozzá Magyar Péter az általa bejelentett egyesülethez

A tüntetésen is felszólaló református lelkész volt a felajánló.

...svg content...Fotó: Magyar Péter ügyvéd beszél az általa meghirdetett Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért című rendezvényen a budapesti Kossuth Lajos téren 2024. április 6-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

Tarr Zoltán református lelkész és volt zsinati tanácsos bármilyen ellentételezés nélkül adta át egyesületét Magyar Péternek, ezzel hozzájárulva a politikus új politikai közösségének megalapításához.

Tarr Zoltán, a szombati tüntetésen felszólaló református lelkész a Válasz Online-nak adott interjújában elárulta, hogy miután ők már nem terveztek különösebb aktivitást, önként ajánlotta fel „Legyél a változás!” nevű egyesületét Magyar Péternek. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

A lelkész elmondása szerint az egyházon belüli kis közösség elfáradt az egyesület működtetésében, és már épp úgy határoztak, hogy feloszlatják azt, amikor hallották, hogy Magyar Péternek szüksége van egy egyesületre a politikai céljaihoz.

Tarr Zoltán kijelentette, hogy bár szívesen szavazna Magyar Péter leendő pártjára, politikai pályára nem készül, és a tüntetésen való felszólalását is csak azzal indokolta, hogy az „egyházában történt dolgok a tüntetés résztvevőit is érintik”.

A Balog Zoltán református püspökkel kapcsolatos vitákról szólva Tarr Zoltán cáfolta, hogy forradalomra készülne az egyházban, azonban annak örülne, ha megszűnne a leválthatatlanság mítosza. Mint mondta, az is egy tévképzetet, hogy az egyház Balog nélkül nem jutna pénzhez és nem működhetne tovább, majd hozzátette, Balognak le kellett volna mondania, nem pedig leváltani kellene őt.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.