Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,54 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
460,07 Ft
Bitcoin
63,088 $

Megállíthatatlanul erősödik a kereskedelmi ingatlanpiac

Az Immofinanz régiós ingatlanvállalat 2021-ben több mint 65 ezer négyzetméterre kötött betéti szerződést az irodai és kiskereskedelmi szektorban.

Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Az Immofinanz budapesti myhive irodaházaiban 2021-ben több mint 25 300 négyzetméter került bérbeadásra, ebből közel 14 300 négyzetméter új bérleti szerződéskötés, és több mint 11 000 négyzetméter pedig a meglévő szerződések meghosszabbítása vagy bővülés volt – derült ki a Portfolio cikkéből.

A vállalat célja olyan rugalmas bérleti konstrukciók létrehozása, ahol a rugalmasság mind a bérleti területre, mind a bérleti időtartamra vonatkozik. Olyan könnyen adaptálható és változtatható irodaterek, valamint szétválasztható helyiségek kialakítása, amelyeket rövid időre is bérbe lehet venni az irodaház teljes szolgáltatáscsomagjával együtt. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

A cég tulajdonában álló STOP SHOP-okhoz köthetően közel 40 000 négyzetméteres sikeres bérbeadás zajlott az elmúlt évben – írták.

35 100 négyzetméter a jelenlegi bérleti szerződések meghosszabbítására vonatkozik, és közel 4 500 négyzetméter új bérlői szerződés megkötése volt. A cég régiós terjeszkedési stratégiája mentén Horvátországban és Olaszországban is hajtott végre felvásárlásokat.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Egyre több állam sürgeti, hogy az iskolákban tiltsák be a telefonokat

Egyre több tanár panaszkodik arra, hogy a diákok filmeket néznek, videókat és fotókat küldözgetnek egymásnak a tanórákon, ahelyett, hogy figyelnének.