Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,516 $

III. Károly királynál rákot diagnosztizáltak

A Buckingham-palota jelentette be a hírt.

Fotó: MTI/EPA/Egyesült Arab Emírségek elnöki hivatala
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Sky News jelentése szerint a Buckingham-palota osztotta meg a nyilvánossággal, hogy III. Károly királynál a rák egy formáját diagnosztizálták. A rák típusát nem hozták nyilvánosságra, de a palota közleménye szerint a király hétfőn kezdte meg a „rendszeres kezeléseket”.

Annyi pedig biztos, hogy nem prosztatarákról van szó, de a daganatos betegséget a közelmúltban prosztatamegnagyobbodás miatt végzett kezelése során fedezték fel. A Buckingham-palota szerint a király „továbbra is teljes mértékben pozitívan áll a kezeléséhez, és várja, hogy a lehető leghamarabb visszatérhessen a teljes közszolgálatba”.

A diagnózis nyomán a király elhalasztja nyilvános szerepléseit, és várhatóan más magas rangú királyi családtagok segítenek majd helyettesíteni őt a kezelés ideje alatt. További részleteket nem osztottak meg a rák stádiumáról vagy a prognózisról. A 75 éves király hétfő reggel tért vissza Londonba a norfolki Sandringhamből, és a palota közlése szerint megkezdte a járóbeteg-kezelést.

Harry Kane klasszis góljával nyerte meg a Lipcse elleni rangadót a Bayern München

Harry Kane a hosszabbításban döntötte el a 3 pont sorsát a Lipcse ellen Münchenben, ami apró sebtapasz lehet az elmúlt időszakra.