Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,95 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
64,330 $

Így tenné biztonságosabbá az online randiappokat a Tindert is kezelő Match Group

A Tinder és a cég többi randiappja is bevezetheti a szolgáltatást, melyben rákereshetünk, például elítélték-e korábban zaklatásért a személyt, akivel éppen randira készülünk.

...svg content...Illusztráció
Egészség/Életmód
Author image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

A The Verge számolt be róla, hogy a Match Group felvásárolta a Garbo nevű nonprofit szervezet nagy részét, akiknek szolgáltatása révén egy név és telefonszám segítségével átvilágíthatjuk leendő randipartnereinket. A cég ezt a technológiát elsőként a Tinderen teheti elérhetővé.

Ez annyit tesz, hogy a Tinder felhasználói előéletük alapján is ki tudják szűrni azokat, akiknek például már volt bántalmazás miatt nyilvános rendőrségi ügye, akár távoltartási végzést nyújtottak be ellenük, akár börtönbüntetést róttak ki rájuk. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

A Garbo egy blogposztban jelezte, hogy csak azokat a törvénysértéseket tartják majd nyilván, amelyek a genderalapú erőszakot valamilyen szinten érintik, így a közlekedési szabálysértésekre, illetve a drogbirtoklásért kirótt büntetésekre nem kereshetünk majd rá.

Mivel az Egyesült Államokban nyilvánosak ezek az adatok (a nemi erőszakot elkövetőket például külön nyilvántartják), ezért nem valószínű, hogy ez a szolgáltatás hozzánk is elér.

Tisza Párt alelnöke Balog Zoltánról: küldetése, hogy letörje a magyarok szabadságvágyát

Bírálata dacára Tarr Zoltán ma is nagyon szereti egyházát, a püspökről viszont nincs túl jó véleménnyel.

Döbbenetes módon kárpótolja ügyfeleit a globális informatikai leállást okozó vállalat

A CrowdStrike 10 dolláros ajándékutalványt küldött ügyfeleinek a múlt heti széles körű informatikai zavart követően.

Rekordok sora jelzi, hogy a Föld a valaha mért legforróbb napjait éli át

A Föld két egymást követő napon is megdöntötte saját hőmérsékleti rekordját, riasztó mérföldkövet állítva a globális felmelegedés történetében.