Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,760 $

Így mutathat majd a Samsung Galaxy S20 Ultra

Folyamatosan érkeznek az információk a hamarosan bemutatásra kerülő készülékről, amelynek egyik legnagyobb dobása a hátlapi kamerarendszer lehet.

Smart

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A Samsung Galaxy S20 számos újdonságot felvonultat majd, amiket vélhetően a Huawei és az Apple is árgus szemekkel figyel. Az egyik ilyen újdonság a készülék hátlapi kamerája, jobban mondva kamerarendszere lesz, amely a legfrissebb információk szerint a Galaxy S20 Ultra esetében teljesen egyedi megjelenést kap.

Ahogyan azt már korábban is hallani lehetett, a 108MP-es főkamerát csak a csúcsváltozat kapja majd meg, mellette pedig egy 48MP-es telefotó lencse, egy 12MP-es ultra-széles látószögű szenzor és egy mélységérzékelő is megtalálható lesz.

Már önmagában ez is elegendő lehetne ahhoz, hogy kiváló kamerás képességekkel büszkélkedjen a modell, ám a 10x-es optikai zoom, a 100x-os digitális zoom és a 30FPS melletti 8K felbontású videófelvételi lehetőség mindezt még tovább tetézi.

A 100x-os digitális zoomra olyannyira büszke a gyártó, hogy annak jelenlétét egy felirat formájában a hátlapon is feltüntetik majd a felhasználóknak. Apró érdekesség, hogy az S20 és az S20 Plus esetében 3x-os optikai és 30x-os digitális zoomra számíthatnak majd a vásárlók.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.