Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Így még nem láthattad Tóth Gabit az autóban ülve (videó)

Tóth Gabi egy újabb nagyon humoros videóval köszönt be, ezúttal nem egyedül, hanem a szerelme, Papp Máté Bence oldalán.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi mostanában boldog életet élhet, köszönhetően annak, hogy tavaly év végén elvált Krausz Gábortól. Mindketten jól jöttek ki a válásból, hiszen a Séfek Séfe sztárja is szerelembe esett, rendkívül boldog Mikes Anna mellett, akivel később akár családot is alapíthat, nagyon drukkolnak nekik.

Ha már családalapítás, Gabi nemrég kénytelen volt cáfolni valamit, ugyanis azt kezdték el pletykálni, hogy teherbe esett Papp Máté Bencétől, és gyereket vár. Már a boltokban is gratuláltak neki ehhez, nem győzte tagadni, hogy nincs erről szó, nem várandós, ugyanakkor nyitott arra, hogy több gyermeke legyen. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Ahogyan arra is, hogy ismét feleségként élje az életét, de most az a legfontosabb, hogy boldog, és a háttérben elkezdte újraépíteni a zenei karrierjét. Ezzel egy időben szervezi az első nagy gyerektáborát, amin akár több mint 100 gyermek lehet jelen, akiknek mind lehetőségük lesz Gabival találkozni.

Aki kicsit is ismeri Gabit, az tudhatja jól, hogy imádja a humort, szeret humorizálni, és már számos ilyen videót osztott meg a TikTokon. Az Instagramon is beköszön néha, és ebben is partner a szerelme, aki ugyan csendesebbnek tűnik, mint a temperamentumos Gabi, nagyon is kiegészítik egymást, sok bennük a közös.

Ezúttal arcmaszkban köszöntötték a követőket, akik meglepődhettek, mert nem erre számítottak. Vicces, és Gabiék is jót nevethettek, miközben úton voltak a koncertre, amiről a videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Nagy Feró szerint Magyar Péter nem jelent fenyegetést, és sok pénz lehet mögötte

Nagy Feró ugyan elismeri Magyar Péter és a Tisza Párt eredményét, nem gondolja úgy, hogy veszélyes lenne a Fideszre.