Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Donald Trump fia szerint ha nem apja nyeri a választást, „a háború örökké fog tartani”

Újabb erős kijelentések az ifjabbik Donald Trumptól.

...svg content...Fotó: MTI/Purger Tamás
Észak-Amerika

Takács Petra

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a korábbi amerikai elnök fia csütörtökön Budapesten, a Mathias Corvinus Collegiumban (MCC) tartott előadást, melyben egyebek mellett az amerikai választásokról és belpolitikáról, valamint a világpolitikáról is beszélt.

A magyar sajtóból csak a Mandinert engedték be a rendezvényre, a portál pedig megosztotta, a fentieken túl pontosan mik hangoztak el a „The World According to Donald Trump Jr.” című rendezvényen. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

Donald Trump legidősebb fia, Donald Trump Jr. egyebek mellett arról beszélt, hogy meglátása szerint az Egyesült Államokban az átlagemberek felébredtek, méltatva apját, akinek legjobb dolga szerinte az volt, hogy leleplezte milyen “őrült és radikális a demokraták egy része”.

Apja bírósági tárgyalásai kapcsán állította, „a demokraták a törvényt fegyverként használják” apja ellen, kijelentve, hogy több vádpontot hoztak fel a volt elnök ellen, „mint Al Capone ügyében, és még így is nőtt a népszerűsége”.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

A beszámoló szerint demokráciáról és fasizmusról is megosztotta gondolatait, majd olyan kijelentéseket tett, mint például, „Európa többi részével ellentétben Magyarország nem pusztította el magát azzal, hogy többmillió migránst engedett be, akik nem osztják az értékrendünket, és nem tartják be a törvényeinket”.

Végül Donald Trump Jr. egyenesen azt állította, hogy amennyiben apja ismételten megnyerné az elnökválasztást, úgy „5 perc alatt véget vetünk az ukrajnai háborúnak”, hozzátéve, hogy „ezek nem olyan bonyolult dolgok, ha nem vagy teljesen idióta”. Joe Bidenről azt mondta, „egy üres öltöny”, és hogy a „Soros-hálózat” irányítja. Legerősebb kijelentése azonban talán az volt, hogy ha apja nem nyeri meg a választást, úgy „ez a háború örökké fog tartani”.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.