Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,14 Ft
Euró
395,41 Ft
Font
462,64 Ft
Bitcoin
62,592 $

Fátyolfelhős, napos szerda vár ránk

Akár 21 fok is lehet napközben.

Fotó: Unsplash/Alexandru Tudorache
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A HungaroMet előrejelzése szerint a front összefüggő felhőzete és csapadékzónája egyre inkább északkelet felé vonul, arrafelé még késő délután, estefelé is lehetnek borult, esős körzetek. Másutt gomolyosodik a felhőzet, melyekből záporok az országban elszórtan, leginkább a Dunántúlon és délen, délkeleten, zivatarok hazánk délkeleti felében alakulhatnak ki.

Ezek késő estére lecsengenek, ezt követően éjjel kiderül az ég. Szerdán jórészt fátyolfelhős, napos időre számíthatunk csapadék nélkül, majd délutántól mindenütt megnövekszik a felhőzet. A nyugatias szelet kedden és szerdán is többfelé kísérik erős, helyenként viharos lökések, csak kedd éjszakára mérséklődik átmenetileg a légmozgás. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 8 fok között alakul, a szélárnyékos, derült részeken ennél hidegebb lehet az éjszaka, néhol fagypont körüli hőmérséklet sem kizárt. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán többnyire 16 és 21 fok között várható.