Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,85 Ft
Euró
390,56 Ft
Font
463,57 Ft
Bitcoin
67,385 $

Verőfényes napsütés vár ránk kedden, csak délután várható pár gomolyfelhő és zápor

Délután van esély némi csapadékra, ugyanakkor napközben akár 33 fok is lehet majd.

...svg content...Fotó: Unsplash/engin akyurt
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A HungaroMet előrejelzése szerint a legtöbb helyen derült vagy kissé felhős ég mellett sok napsütés várható, egyedül délnyugaton lehetnek felhősebb tájak és időszakok. Éjszaka délnyugaton erőteljesebbé válik a felhőképződés, ott már zápor, zivatar előfordulhat.

Kedden is általában sokat fog sütni a nap, délnyugaton lehet több a felhő, ugyanakkor délután, estefelé északabbra is képződhetnek gomolyfelhők. Délután, estefelé először a déli országrészben, majd akár északon is kialakulhat zápor, zivatar, néhol felhőszakadás. Soron kívül Jelentős pénzt biztosít a kormány a kórházi klímák javítására

Az északkeleti szél hétfőn többfelé élénk, a Tiszántúlon helyenként erős lesz, kedden inkább csak élénk széllökésekre kell számítani. Zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 19 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 27 és 33 fok között valószínű.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Puzsér-pofon: őrizetbe vették, zárkába zárták és rabosították Ábrahám Róbertet

Mindezt a rendőrség is megerősítette, de az érintett felek újfent megszólaltak a történtekről, s elmondták saját verziójukat.

Jelentős pénzt biztosít a kormány a kórházi klímák javítására

Jelentős pénzt biztosít a kormány annak érdekében, hogy a kórházi klímák rendben legyenek.