Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,064 $

Az esős időben kicsúszott a futópályáról egy repülőgép Lagosban

Sérültekről nem érkezett hír.

...svg content...Fotó: Twitter
Afrika

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A nigériai Lagos repülőterén a Dana Air egyik repülőgépe, amelynek fedélzetén 83 ember tartózkodott, esős időben szállt le, majd oldalra lecsúszott a futópályáról és a fűben állt meg. A repülőgép orrfutója a sárba süllyedt és becsuklott a helyszíni felvételek szerint.

Az airportal.hu szerint az utasok az első vészcsúszdákon hagyták el a fedélzetet, sérültekről pedig nem érkezett hír. Emellett úgy tudni, az 5N-BKI lajstromjelű, 1992-ben gyártott McDonnell Douglas MD-82-es a légitársaság Abuja és Lagos közötti, 9J 352-es számú járatát teljesítette április 23-án. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

A portál megjegyzi: a napokban egy másik esemény is történt Afrikában. Mint írják, a Fly Safair Johannesburg és Fokváros között közlekedő Boeing 737-800-as repülőgépéről volt szó, amely a felszállás közben elhagyta bal oldali főfutójának egyik kerekét.

A gép később biztonságosan leszállt, bár a fotók tanúsága szerint az érintett futómű megsérülhetett – teszik hozzá. Korábban azt is megírtuk, hogy néhány napja magyar utasok rekedtek a barcelonai repülőtéren.

Mint kiderült, a Wizz Air légitársaság utasai kénytelenek voltak Barcelonában maradni, miután a rendkívüli időjárási viszonyok miatt törölték a Budapestre induló járatot. A történtek után azonnal megkezdték az utasok szállásának megszervezését, bár néhányan csak éjszaka kaptak szobát.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.