Clouds
21 Budapest
Dollár
358,81 Ft
Euró
387,22 Ft
Font
439,35 Ft
Bitcoin
28,578 $

Jelentés: az idei CoD a Modern Warfare folytatása lesz

Fotó: Activision
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy friss jelentés szerint a Call of Duty idei címe pontosan ott folytatja majd a Modern Warfare sorozatot, ahol a tavalyi cím abbahagyta.

A Game Rant által szemlézett jelentés szerint az idei CoD a Modern Warfare folytatásaként fog szolgálni. A Call of Duty-t számos fejlesztő irányította már, ám többnyire a Treyarch, vagy a Sledgehammer Games, illetve a szériát 2003-ban bemutató Infinity Ward kezében volt.

Soron kívül Szokatlan jelenség: 5 bolygó sorakozik fel egy szivárvány alakzatban

Utóbbi volt a felelős a Modern Warfare fejlesztéséért is, mely a Call of Duty 4: Modern Warfare-rel kezdődött: a cím azonnal belopta magát a játékosok szívébe, mivel sokak számára ez volt az első alkalom, hogy a játékot ilyen modern környezetben ismerhették meg.

Mivel azonban a tavalyi CoD a Modern Warfare része volt, a legtöbben arra készültek, hogy az idei cím is a Treyarch Black Opsot követi majd, vagy egy újabb egyedi cím lesz. A Bloomberg azonban legfrissebb jelentésében a nevük elhallgatását kérő, a játékhoz közel álló forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy az idei a Modern Warfare-sorozat folytatása lesz.

Állítólag ugyanis az új cím eredetileg a tavalyi játék “prémium bővítménye” lett volna, ám úgy tudni, hogy helyette teljes értékű játék lett belőle, melyben egyjátékos és többjátékos mód is helyet kapott.

Mivel pedig a fejlesztők erőfeszítései ellenére a Call of Duty: Vanguard igen vegyes, de inkább negatív fogadtatásban részesült, az Activision részéről is érthető lépés lenne, ha úgy határoznának, hogy inkább a legjobban fogyó és legsikeresebb címekre fókuszálnak.