Betört egy idegen nő a fogorvoshoz, kihúzta a páciens 13 fogát, majd boldogan távozott

Unsplash
not image

Kulcsár Péter

2021. július 16. - 22:36

Letartóztattak egy 42 éves nevadai nőt, amiért szerdán betört az egyik Sun Valley-ben található fogászati klinkára, ahol saját maga végezte el a beavatkozást.

A 42 éves Laurel Eich úgy döntött, hogy a fogorvos helyett saját maga fogja elvégezni a páciens számára fájdalmas beavatkozást, így kezébe vette a foghúzáshoz szükséges szerszámokat és eszközöket, majd nekilátott az altatásban fekvő beteg kezelésének.

Az egész történetben a legmeglepőbb, hogy a nő később nem tudta megmondani, miért tette mindezt, mivel nem emlékezett arra, hogy bement volna a klinikára, mint ahogyan arra sem, hogy a páciens nem egy, nem is kettő, hanem egyenesen 13 fogát húzta ki szakszerű módon – írta a Futurism magazin.

A nyomozók megállapították, hogy a nő valószínűleg nem szájsebészeti tehetségének megvillantása apropóján feszítette fel az ajtót és törte be az ablakot, sokkal inkább pénzügyi jellegű motivációja volt, mivel a helyszínről összesen 22 861 dollár értékű készpénzt és csekket lopott el.

Eichet végül szerdán lopás, rablás, valamint orvos helyett szakképesítés nélkül elvégzett művelet bűncselekmények miatt tartóztatták le. Könnyen lehet, hogy a nő alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt állt; erre csak a későbbi napokban mondhatunk biztosat, addig csupán találgathatunk, miért mutatta ki a foga fehérjét – a szó szoros értelmében.