Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Hirtelen leállították a sorozatgyilkos kivégzését, már az injekció is be volt készítve

Az idahói sorozatgyilkos kivégzését fel kellett függeszteni, mert nem találtak rajta vénát, hogy beadhassák a halálos injekciót.

Fotó: Unsplash/Jeong Yejune
Észak-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy 73 éves idahói sorozatgyilkos várt a halálsoron arra, hogy kivégezzék, de hiba csúszott a számításba. Thomas Creech kivégzését váratlanul lefújták, miután a börtön tisztviselői nem találtak rajta vénát, hogy azon keresztül adhassák be neki a halálos injekciót, mely röviddel azután végzett volna bele.

A Newsweek azt írja, a tisztviselők 10 óra 58 perckor függesztették fel a kivégzést, pillanatokkal azelőtt, hogy beadták volna az injekciót. Creech 1974 óta volt börtönben, azóta semmilyen körülmények között nem szabadulhatott. Három államban követett el öt gyilkosságot, és valószínűleg több is szárad a lelkén. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Életfogytiglani börtönbüntetését töltötte, amikor 1981-ben halálra verte az egyik rabtársát, az akkor 22 éves David Dale Jensent. Végül halálsorra került, és évtizedeket kellett várni arra, hogy kivégezzék, amit eredetileg ma kellett volna végrehajtania a hatóságoknak a korábban elkövetett bűncselekmények miatt.

Egy több mint érdekes és izgalmas interjú készült Szoboszlai Dominikkel

Exkluzív interjút adott Szoboszlai Dominik a Spíler 1 TV-nek, amit szombat este vetítenek le.