Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,70 Ft
Euró
393,17 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
65,764 $

Hunyadi Donatella új bikinis fotója az aktuális sláger

Hunyadi Donatellának nem nagyon kell izgulnia a bikiniformája miatt, nagyon rendben van, amit büszkén mutathat meg.

...svg content...Fotó: Instagram/Donatella Hunyadi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Hunyadi Donatella nem is oly rég még Franciaországban járt egy újabb nagy kaland miatt, ugyanis az RTL új műsorát ment forgatni. Alig pár nap alatt lezajlottak a forgatások, így ez most távolról sem volt olyan intenzív, mint tavaly, amikor a Dancing with the Starsban szerepelt.

Napi szinten órákon át gyakorolt, soha azelőtt nem volt hasonlóban része, és talán már nem is lesz, mert ez egy kivételes műsor. Miután egyre több műsorra mond igent, valószínűleg sokat fogjuk látni a jövőben a képernyőn. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Ezek után még az sem elképzelhetetlen, hogy ott legyen a Sztárbox új mezőnyében, ami szintén kézenfekvő lenne számára. Itt már napi szintű edzésekre lenne szükség, de ha valaki, Donatella biztosan készen állna erre a hatalmas kihívásra, amiért sorban állnak a sztárok.

Most épp nyugalomban lazított, és ha már nyár van, magára kapta az egyik látványos bikinijét. Bár tegyük hozzá, olyan jó formában van, hogy gyakorlatilag teljesen mindegy, milyen fürdőruhát választ, az jól fog neki állni.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Majkát sokkolták Azahriah szavai, a NER-ezést sem érti

Majka döbben áll Azahriah szavai előtt, aki igencsak éles kritikát fogalmazott meg vele szemben a Puzsér-pofont követően.