Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
67,610 $

Hullámvasút-baleset következtében vesztette életét egy férfi Ohióban

A férfi az alkalmazottak tiltása ellenére bement a hullámvasút sínjére, ahol elütötte a nagy sebességgel érkező kocsi.

...svg content...Fotó: Unsplash/Somruthai Keawjan
Észak-Amerika
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A helyi hatóságok hétfőn számoltak be arról, hogy egy 38 éves férfi életét vesztette napokkal azután, hogy elütötte egy hullámvasút kocsija egy ohiói vidámparkban. Az ohiói Wilmingtonból származó Arntanaro Nelson szerda este szenvedett traumás sérülést a Masonban található Kings Island vidámparkban.

Nelson a Banshee hullámvasút közelében egy elzárt, elkerített területre lépett be, majd egy érkező hullámvasúti kocsi elütötte este 8 óra környékén. A park biztonsági és elsősegélynyújtó munkatársai azonnal a helyszínre siettek, a mentősök pedig kritikus állapotban szállították kórházba. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

A férfi pénteken életét vesztette a kórházban. Egy szemtanú szerint Nelson azt mondta a park egyik alkalmazottjának, hogy elvesztett valamit a hullámvasúton, és vissza kell mennie érte.

Noha az alkalmazott elmondta neki, hogy amíg a pálya be nem zár, nem tehet semmit és addig ő sem mehet be, a férfi tovább bolyongott a pálya környékén, és végül áthaladt egy lezárt kapun.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Vélhetően azért nem tiltakoztak hevesebben az alkalmazottak az ellen, hogy megkeresse az elvesztett tárgyat, mert a férfi a park személyzetéhez hasonló ruházatot viselt, ezért néhányan azt hitték, hogy ő is egy alkalmazott. A park szóvivője szerint a Banshee hullámvasút ideiglenesen bezárt, a tisztviselők vizsgálják az esetet.

Újabb sokkoló állítások jelentek meg a gyermekbántalmazó karateedzőről

Egyre több sokkoló állítás jelenik meg a gyermekbántalmazó edzőről, újabb és újabb súlyos nyilatkozatokat adnak ellene.