Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
66,169 $

A Hotel Silvanus arra kéri vendégeket, ne kérjék vissza az előlegért befizetett pénzt

Ennek egyszerű oka van, mégpedig az, hogy ezek az összegek hozzájárulnak ahhoz, hogy minél hamarabb végezzenek az újjáépítéssel.

Fotó: Tűzoltók oltják a kigyulladt visegrádi Hotel Silvanus épületét 2024. március 9-én. A hotel felső szintje teljes terjedelmében kiégett, a vendégek elhagyták az épületet. MTI/Hegedüs Róbert
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Szörnyű, ami a Hotel Silvanusszal történt, amikor leégett a szálloda egy része. Köszönhetően a tűzoltók gyors és profi munkájának, az épület nagyobbik fele megmenekült, mert akár az egész porrá éghetett volna. Annak pedig beláthatatlan következményei lehettek volna, így viszont pár hónap múlva újranyithatnak.

Egyre több jó hír lát napvilágot a hotelről, és ismét hangsúlyozták, hogy senkit nem bocsátanak el. Közösen dolgoznak minden nap azon, hogy minél gyorsabban befejeződjenek a munkálatok, míg a háttérben a rendőrség nyomozást indított. Jelen állás szerint semmilyen nyom nem utal arra, hogy szándékosság okozta volna a tűzesetet. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

A tűzben kizárólag anyagi kár keletkezett, senki nem sérült meg. A vezetőség most arra kéri azokat, akik korábban előleg formájában pénzt fizettek be hozzájuk, azt ne kérjék vissza, mert rendkívül fontos segítség lenne az újjáépítéshez. Minden forint számít ebben a helyzetben, és a befizetett összeget az újranyitást követő foglaláskor jóváírják.

„Természetesen nem igazi téglát kérünk Tőletek! Nem is adományt! Leginkább szívességet. A szív tégláját. A tűzesetben megrongálódott Silvanus arra kéri Kedves Vendégeit, hogy az előlegnek befizetett pénzt ne kérjétek vissza, mert ez rendkívül fontos segítség lenne az újjáépítésben!” – írja a posztjában a vezetőség a Facebook oldalán.

Az a terv, hogy a nyár végén már újra vendégeket tudjanak fogadni a szállodában. „Senkit sem bocsátunk el és nyár végére már megújulva szeretnénk fogadni Téged, Titeket! A befizetett összeget pedig az újranyitást követő foglaláskor jóváírjuk. A Te gesztusod, most munkahelyeket ment meg és hozzájárul a Silvanus újjászületéséhez!”