Clouds
21 Budapest
Dollár
346,53 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
431,20 Ft
Bitcoin
27,206 $

Szerelmes felvétel a várandós Hosszú Katinkáról

Fotó: A negyedik helyezett Hosszú Katinka a női 400 méteres vegyesúszás döntője után a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 25-én. MTI/Kovács Tamás
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Újabb felvételek láttak napvilágot a várandós Hosszú Katinkáról, aki csak úgy ragyog, és biztosak vagyunk benne, hogy tökéletes édesanya lesz.

Mintha csak tegnap lett volna, amikor egyre többet kezdtek el cikkezni egy új tehetségről. Nem sokkal később mindenki tudta, ki az a Hosszú Katinka, aki reményt adott a magyar női úszósportnak.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Nemcsak reményt és hitet adott, hanem számos világbajnoki címmel és olimpiai éremmel ajándékozta meg Magyarországot. Egészen elképesztő versenyek és teljesítmények vannak mögötte.

Számos váratlan helyzetet oldott meg, és akkor is nyerni tudott, amikor úgy tűnt, rendkívül nehéz dolga lesz. Katinka egy legenda, egy olyan ikon, aki a karrierjével és a karakterével sok ezer gyereket motiválhatott arra, hogy kezdjen el sportolni.

Ez jelenleg sincs másképp, hiszen az eredményeit senki sem veheti el tőle, ám most más mederben zajlik az élete. Első gyermekét várja, és minden az arcára van írva, ez egy több mint boldog időszak számára.

Folyamatosan ott van mellette a férje, remek duót alkotnak, és egy ideje ismét aktív a legenda a közösségi médiában. Újabb fotókat osztott meg az utazásukról, és azt is láthattuk, hogy az edzéseket sem engedte el.